تعرفه تور

ويزاي شينگن

مدارك مورد نياز سفارت چك

____________________
  • 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­هاي قبلي الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاريخ ورود و داشتن دو صفحه سفيد روبروي هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه براي هر نفر الزامي است.
  • 2) 6 قطعه عكس ۴.۵×۳.۵ رنگي، تمام رخ با زمينه روشن، كاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عينك ، گردي صورت كاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عكس، چهره فرد باشد (عكس با گذرنامه و ويزاهاي قبلي يكي نباشد.)
  • 3) اصل و ترجمه شناسنامه
  • 4) اصل گواهي حساب بانكي با مهر و امضاء بانك فقط به زبان انگليسي و زمان صدور گواهي حساب بانكي حداكثر 20 روز قبل از تاريخ تحويل مدارك به سفارت باشد و سايز پرينت بانكي A4 باشد. الف) حساب‌هاي جاري: كاركرد سه ماه اخير به زبان انگليسي ب) گواهي تمكن براي سپرده‌­هاي بانكي به زبان انگليسي و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگليسي همراه با مهر شعبه و امضاء بانك * بايد حداقل موجودي حساب يا سپرده براي هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
  • 5) اصل سند مالكيت
  • 6) اصل و ترجمه مدارك شغلي:
  • الف) پزشكان: پروانه مطب يا حكم كارگزيني و سه فيش آخر حقوق از محل كار، پروانه دائم پزشكي، كارت نظام پزشكي ب) وكلا: پروانه وكالت ج) مشاغل دولتي: حكم كارگزيني، يا نامه از سازمان مربوطه با ذكر مدت اشتغال، سمت و ميزان حقوق دريافتي، و ذكر مرخصي بنا به تاريخ سفر و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان و سه فيش آخر حقوق د) بازنشسته‌­ها: ارائه حكم بازنشستگي، ارائه آخرين فيش حقوقي ه) مشاغل غيردولتي: گواهي اشتغال به كار با ذكر مدت اشتغال، سمت و ميزان حقوق دريافتي و ذكر مرخصي بنا به تاريخ سفر از شركت مربوطه به همراه سه فيش آخر حقوق و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان و) در صورت خويش فرما بودن: جواز كسب / آخرين آگهي تغييرات ز) معلمان، اساتيد و اعضاء هيئت علمي دانشگاه: اصل حكم كارگزيني يا گواهي اشتغال به كار با ذكر مدت اشتغال، سمت و ميزان حقوق دريافتي و ذكر مرخصي بنا به تاريخ سفر به همراه سه فيش آخر حقوق و سابقه بيمه تامين اجتماعي با مهر سازمان ح) دانش آموزان، دانشجويان: اصل نامه اشتغال به تحصيل * جهت دانش آموزاني كه در سال تحصيلي قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصيل، ارائه اصل رضايت­نامهكتبي از مديريت مدرسه با ذكر تاريخ سفر الزامي مي­باشد.
  • 7) براي فرزندان زير 18 سال كه بدون همراهي والدين يا با يكي از آن‌ها سفر مي كنند رضايتنامه محضري الزامي است و نياز به ترجمه به زبان انگليسي دارد.
  • 8) اصل و ترجمه مدارك شغلي و مالي همسر براي خانم‌­هاي خانه‌­دار * تكميل فرم مشخصات فردي به صورت كامل و دقيق * حضور كليه مسافرين ( به جز افراد زير 12 سال ) جهت انگشت نگاري در مركز انگشت نگاري VFS الزامي مي‌­باشد. * اصل مدارك تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقي مي ماند. * چك رمزدار يا ضمانت­نامه بانكي براي هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجراي تعهدات كه پس از بررسي مدارك در صورت نياز به ضمانت‌­هاي بيشتر متعاقبا­ً اعلام مي‌­گردد.
  • لازم بذكر است با توجه به مدارك ارائه شده و نظر سفارت ممكن است مدارك ديگري از مسافر در خواست گردد كه تهيه و ارائه آنها جهت اخذ ويزا الزامي مي باشد.

      تصویر ثابت

      كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت گردشگري مفيد محفوظ مي باشد.